24 שעות בקיבוץ יפעת: פסטיבל טעמים בעמקים

כבר 16 שנה שבשיא עונת החורף, מגיע גם עמק יזרעאל לשיא תפארתו, הטבעית והאנושית. בזמן שהכל מוריק מסביב וזורם, האנשים חוגגים את הפסטיבל הכי טעים שיש, הזדמנות שאי אפשר לסרב לה.

הגשם לא הפסיק לרדת כל הדרך לעמק יזרעאל, וברגעים מסוימים אפילו שאלתי את עצמי למה יצאתי מהבית… אבל המטרה הצדיקה את המאמץ אפילו במזג אוויר קר וסוער. הבונוס היה המראות המופלאים בדרך של נחלים שגדשו את גדותיהם, שדות חקלאות מוריקים, ויערות רעננים. הטבע והמים הם באמת תפאורה נהדרת לפסטיבל שרותם אליו רשויות, גופים ירוקים, מועצות ותיירנים ובהם מסעדות שחוגגות בפסטיבל, אבל כמו כל עסק תיירותי, מזמינות כל השנה. הפעם התמקדתי בקיבוץ קטן אך מפתיע וכשבחוץ היה קר, בפנים היה חם אש. בואו נתחיל.