24 שעות בפסטיבל האוכל הכפרי מטה יהודה

"וזה הרגע הנה באה השעה" אומר השיר, והרגע הזה הוא שעתו היפה של אחד הפסטיבלים הטעימים והוותיקים בארץ, ששב למקורותיו בחודש מרץ, ומביא אתו גם השנה, משב רענן של קולינריה משובחת ואירוח ביתי – קבלו את פסטיבל האוכל במטה יהודה.

לטובת מי שאינו מכיר את התופעה, מדובר באירוע הסוציו-קולינרי הגדול במדינה, פסטיבל שמוקדש לאוכל ולאנשים, ומתמקד בבשלנים ביתיים, במארחים שפותחים את הלב, במסעדות שמגישות בימי הפסטיבל מנות ייחודיות או תפריטים לא שגרתיים, ביקבים ובמבשלות מקומיים, בחוות חקלאיות ובחגיגה שמחה של אוכל (והרבה) במנעד טעמים, סגנונות ומקורות לצד טיולים במרחבי שפלת יהודה שיופייה כידוע, כובש לבבות. בואו לטייל אתי