24 שעות של קולינריה ואירוח ביתי בערד

משהו טעים מתבשל בערד, שהופכת למעצמה קולינרית בזכות קהילה גדלה של בשלנים מקומיים, יזמים ותיירנים שפותחים את ביתם, אבל גם את הלב, מארחים באהבה ומציעים טעימה מסיפור אישי, חוויה מקומית ואוכל שהתבשל בחום ובאהבה. בואו לטעום עיר ואווירה.

ערד הופכת להיות עיר תיירות אטרקטיבית ולאחרונה לצד פריחה של יזמים ותיירנים, גדל גם ההיצע הקולינרי שמציע אירוח של בשלנים ביתיים. הקונספט אינו חדש, אבל הוא הולך ומשתרש בתיירות הקולינרית ובתרבות הישראלית, ובזכות קיבוץ הגלויות שנוצק בארץ, יש שפע ומגוון בלי סוף. מה שהתחיל בקטן לפני כעשור וחצי  התרחב והתפשט לכל חלקי הארץ ובשלנים ביתיים רבים פתחו את הבית ואת הלב. בעולם הפרויקט הזה מוכר כ-EAT WITH, אמצעי אותנטי להיכנס לבתי המקומיים, להכיר את החיים האמתיים, לפגוש אנשים מעניינים, לשמוע סיפורים אישיים וליהנות מאוכל רב טעמים ותרבויות. גם בערד אמצו את הרעיון שהתעצם לאחרונה באמצעות פרויקט אירוח ביתי. אל ארסנל המארחים הוותיק נוספו ח"י תושבים חדשים, רובם מתחום הקולינריה, שהצטרפו למהפכה הגסטרונומית: גברים ונשים, בשלנים ובשלניות, וגם כמה אמנים ואמניות, שמציעים חווית ביקור ייחודית, סיפור אישי וים של אוכל טעים. בדיוק בשביל זה גנבתי חברה, ויצאנו להתחקות אחר האירוח הביתי בערד.