פסטיבל טעמים בעמקים

פסטיבל חורפי שמגרה את החך, מציב את עמק יזרעאל בקדמת הבמה הקולינרית, ומנגיש למטיילים ולגרגרנים חובבים, את מגוון הטעמים, המסעדות והבשלנים המקומיים, בחגיגה של אוכל חקלאות, טיולי טבע, סיורים ואומנות.

שדות העמק יפים כל כך בחורף, משרטטים את תווי פניו בטופוגרפיה המשתנה, צובעים את המרחב בשלל ירוקים המרחיבים את הלב. מסביב מחבקות אותו גבעות עגלגלות עטורות חורש ים תיכוני פראי, חברת עצי אלון ואלה שמצטיינים בזוגיות אפלטונית ונחלים הזורמים בתווך ומפיחים סביבם חיים. בתוך התפאורה הנהדרת, פורץ מדי פברואר פסטיבל טעמים בעמקים השנתי, ונושא עמו ניחוחות תבשילים, מאכלים עממיים ומטעמי גורמה ממיסים. כבר 19 שנה שהאירוע הקולינרי משתלט על העמק וההיצע מתרחב ומשתבח, שואב פודיז וגרגרנים אל המסעדות, בתי הקפה, הפודטראקים, השפים והבשלנים המוכשרים, ומוציא מהם את כל הטוב. אז פנו יום וצאו למסע גילוי של מנות אופנתיות, בשלנים, שפים ופינות חמד כפריות

דילוג לתוכן